local_offerSale
star_borderNew
whatshotHot

LEPTOS FLUSH

In Stock
 
Add to Cart
DETAILS

Pengambilan dia:
Pertama kali cuba, ambik 1 sacet selama 3 hari berturut2. Lepas tu.. next week nyer ambik 2x jer seminggu.
.
Kenapa tak hari2?
Leptos Flush ni sangat efektif. 1 sacet dah kababoom kesan dia. Sure flush out semua. Jadi, bila usus kita dah bersih, pembuangan kita pun lawas. Kita kena ajar ia berlangsung secara normal proses. Ajar usus kita buat kerja. Tak payah setiap hari nak guna pusher untuk berak. Just guna 1-2 kali seminggu untuk cuci sisa keladak sahaja. U ols ambik 2 kotak ni complete detox untuk sebulan setengah juga tempohnya. 
.
Camana proses nak bancuh tu?
Letak air sejuk dalam shaker. Air sejuk dari mesin coway/cuckoo or apa2 mesin anda ada ler, air dalam peti ais pun boleh, tapi tak nak air panas/air suam atau campur ais tau.. Sejuk jerr... room temperature boleh juga, masukkan 1 sacet kedalam shaker. Sally rekomen guna shaker eliss tu. Berkualiti, senang nak shake dan minum. Shake shake your body... dan terus minum. Jangan le shake dan tinggal kat situ berjam2 baru minum ya... Shake dan minum terus. Rasa dia... hmmmm sedap. Anggur ori.. Bukan perisa tau tapi memang extract anggur. Dia juga ada vit C yang tinggi, boleh cantikkan kulit jugak u ols minum Leptos Flush ni. Lepas tu minum ler air kosong biasa sikit.
.
Berapa lama nak dapat kesan?
Berdasarkan testimoni kami, ia akan beri tindakbalas 3-5 jam selepas pengambilan. Isyarat akan diberikan dan anda terus le ke toilet untuk gedebushhhh terus.. Seriously untuk first timer lagi2 yang tak pernah detox, ia akan keluar sebusuk2 najis dan ada yang berbuih dan berlendir. Get ready ya. Lepas tu anda akan rasa legaaaa sangat.
.
 

PHOTOS
back to top ⤴