QUFAST

Tablet kunyah dengan khasiat L-Carnitine untuk membantu memindahkan lemak ke mitokondria dan membakarnya tanpa kesan sampingan serta mengandungi Maca untuk tenaga para lelaki.
Sorry, we are out of stocks
RM45.00
Free Shipping
DETAILS

QUFAST merupakan tablet kunyah khas untuk wanita. Sangat sesuai bagi wanita yang ingin tampil langsing, slim tanpa kulit menggelebir (FIT)
Kandungan kalori 0.
.
1 botol ada 90 biji.
3 biji sekali kunyah untuk mencukupi dose dia bertindak.
Diambil sebelum makan di waktu sesi makan yang berlebihan.
.
Hanya perlu kunyah tablet sejurus sebelum makan.
Tidak perlu ada selang waktu. Kunyah, minum air dan makan hidangan anda.
Rasanya masam-masam Lime dan sangat sedap untuk dikunyah.
Ia mngandungi kandungan L-Carnitine untuk membantu proses pembakaran lemak.
.

1. Apakah kandungan yang terdapat di dalam QUFAST ?

Ia mengandungi 6 bahan utama iaitu:

**L-Carnitine 
-meningkatkan jumlah lemak yg dibakar
-mengubah lemak menjadi bahan bakar
-meningkatkan daya tahan otot
-meningkatkan metabolisma

 

**Limau nipis 
-mengempiskan perut
menurunkan berat badan -membuang toksin dalam badan -mengurangkan kolestrol

 

**Ekstrak Guarana 
-menurunkan berat badan berlebihan
-memerangi rasa lapar
-membersihkan sistem pencernaan
-melancarkan penghadaman
-memberi tenaga

 

**Ekstrak klorofil 
-memelihara daya tahan tubuh
-meningkatkan imunisasi tubuh
-detoks (pembersih toksin/racun)

 

**Garcinia Cambogia 
-menghapuskan enzim yg berperanan untuk menyimpan lemak
-membakar lemak& mengurangkan nafsu makan
-mengurangkan ukurlilit
-mengurangkan lemak dalam darah

 

**Dekstrosa 
-meningkatkan produksi insulin yg melancarkan aliran darah menuju ke otot
-meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif

 

**Maca
- Menambah tenaga, kecergasan, dan stamina bina badan.
- Meningkatkan kesuburan laki-laki.
- Merawat mati pucuk (lemah tenaga batin).
- Meningkatkan bilangan sperma lelaki.
- Melegakan stress dan kemurungan
- Menguatkan antibodi .

 

2. Macam mana bentuk dan rasa dia?

Ia berbentuk tablet utk dikunyah. Rasanya masam2 Lime dan sangat sedap utk dikunyah. .

 

3. Cara Pengambilan?

Kunyah jer. Pastu minum air. Kunyah sebelum makan di sesi waktu makan yang berlebihan Min 3 biji sehari sekali kunyah. Maksimum 10 biji sehari. DILARANG KERAS mengambil lebih dari 10 biji sehari .

Cadangan pengambilan tablet QUFAST :

Penurunan berat badan 50kg ke atas (3 biji sehari):

3 biji sehari sebelum sarapan / makan tengahari / makan malam.

Pengambilan disyorkan pada waktu makan yang berlebihan.

Anggaran 300 kalori dibakar.

 

Penurunan berat badan 70kg ke atas (6 biji sehari):

3 biji sebelum sarapan dan 3 biji sebelum makan tengahari.

Pengambilan disyorkan pada waktu makan yang berlebihan.

Anggaran 600 kalori dibakar.

 

Penurunan berat badan 100kg ke atas: (9 biji sehari)

3 biji sebelum sarapan, 3 biji sebelum makan tengahari dan 3biji

sebelum makan malam.

Anggaran 900 kalori dibakar.

 

Penurunan berat badan secara kilat: (10 biji sehari)

3 biji sebelum sarapan, 4 biji sebelum makan tengahari dan 3biji

sebelum makan malam. Anggaran 1000 kalori dibakar.

Disertai dengan senaman ringan dan penjagaan pemakanan. .

 

4. Berapa lama tahan sebotol?

1 botol ada 90 biji. Untuk pengurangan berat badan biasa, 3 biji sehari. So tahan sebulan utk 1 botol QUFAST . Mengikut keperluan seseorang.

.

5. Berapakah umur yang ditetapkan untukpengambilan?

12 tahun ke atas mengikut ketahanan badan seseorang.

.

6. QUFAST berasal daripada mana? Halal? Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)?

QUFAST merupakan produk Malaysia. Ia merupakan hasil kajian saintis Malaysia dan telah mendapat pengesahan KKM. QUFAST dikelaskan sebagai produk interfasa makanan-ubat oleh pihak KKM dengan No Rujukan: 130116/11/340. Ia mendapat pengiktirafan HALAL JAKIM.

.

7. Boleh tak diambil bersama produk lain?

Memang tiada masalah dgn ubat lain. Biasanya pengambilan produk lain atau ubat hospital jarakkan pengambilan selama 2 jam. Lagipun ia dr bahan-bahan natural dan tidak memudaratkan.

.

8. Bilakah saya dapat melihat kesannya?

Ia berbeza bagi setiap individu bergantung kepada faktor umur, pemakanan dan juga tahap metabolism seseorang. Mengikut testimoni kami, kesan penurunan dapat dilihat dalam masa 7-10 hari. Sebotol QUFAST boleh target 2 -5kg penurunan berat badan bergantung pada berat dan jenis kegemukan seseorang.

.

9. Adakah terdapat kesan sampingan?

Tiada sebarang kesan sampingan yang memudaratkan dan selamat digunakan untuk jangka panjang

-Cepat kenyang

-Lambat lapar

-Berpeluh sbb bakar kalori dlm badan

-Tingkatkan metabolisma

-Awal 3 -4 hari pertama, anda akan membuang dan bila basuh akan rasa kesan minyak lemak ygdibuang. Hasil buanganmayb berwarna hijau hasil dr pembersihan usus dan klorofil yg mencuci usus.Ada juga yang tiada kesan ini.Bergantung kepada individu. Tetapi ia akan normal setelah proses pembersihanberlaku. Disarankan minum air yang mencukupi.

-Mengikut testimoni setakat ini… tiada pening2 atau cirit birit berlaku. Ia adalah pelawasan normal shj. Sekiranya ada sympton pening, boleh minum air yang banyak.

-Kehadiran toksin yang banyak jugak di dalam badan membuatkan anda mengalami sembelit di awal pengambilan. Teruskan pengambilan. Ambil 2 sesi dgn 5 biji setiap sesi dalam sehari. Minum air yang banyak. Seeloknya, anda amalkan minum lemon pada 3 hari pertama untuk mempercepatkan lagi process detox.

.

10. Adakah perlu diambil secara berterusan?

Qufast ini adalah produk cairan dan penyingkiran lemak. Sekiranya telah mencapai berat ideal… atau ukur lilit ideal (sbb produk ni akan fitkan badan juga), anda boleh STOP anytime. Kita juga tidak mahu anda bergantung kepada produk sampai bila2. Tapi jika serasi dan nak teruskan sebagai supplement harian pun boleh bagi maintain berat badan, tingkan metabolisme dan antibodi badan. . Qufast berfungsi sebagai pembakar lemak dgn kandungan L-Carnitine didalam nya. Ia tidak stay kekal di dalam badan. Jadi, sekiranya anda dah capai berat badan ideal.. tetapi anda terus makan makanan menambah lemak dan tiada bahan pembakar lemak di dalam badan anda… kegemukan akan berlaku juga. Make sense ler… masuk jer tapi tak bakar.. lama2 akan gemuk balik…. Cuma tiada proses compress lemak dgn Qufast. Efek berhenti dan naik berganda itu tak akan terjadi. Lagipun bila perut mengecil, usus bersih… nafsu makan anda dapat di atasi dan anda boleh menjalankan kehidupan secara sihat.

.

11. Pesakit kencing manis/darah tinggi boleh ambil tak?

Boleh dan sangat digalakkan. Sebab Qufast mempunyai 0 kalori (ZERO). Tidak memudaratkan pesakit kencing manis dan juga darah tinggi.

Tambahan Guarana dlm Qufast dapat merendahkan kolesterol dan asid lemak. Guarana boleh menguatkan dinding saluran darah, menghalang antherosclerosis, membersihkan ketumpatan darah, membaiki tekanan darah, mengimbangkan glukosa dan mencegah penyakti kencing manis. Pengimbangan glukosa sgt bagus utk pesakit kencing manis . Bagi Qufast pula… percentage kandungan Guarana lebih di dalamnya berbanding QUFAST . Ia bagus utk kesihatan dan tenaga Lelaki. Jika dimakan pada waktu malam, ia dapat menambahkan tenaga lelaki.

.

12. Pengidap KANSER boleh ambil Qufast?

Boleh.

.

13. Pesakit apa yang tak boleh ambil?

Jantung. L-Carnitine adalah pembakar lemak dan akan membuatkan jantung kita berdegup kencang dan mengepam dgn lebih pantas untuk proses pembakaran lemak. Pesakit Jantung tidak disarankan kerana proses ini maybe akan memudaratkan mereka.

Kalau tak tahu ada sakit jantung macam mana? Kalau rasa jantung berdegup kencang, better pergi check dulu. Dah ada penyakit tak boleh consume. Tapi utk prevention bagi penyakit jantung, sgt disarankan. Di jantung, L-carnitine yg terdapat dlm Qufast akan memperbaiki fungsi otot jantung. Jantung mengambil 70% energi yang berasal dari lemak, dan lemak tidak dapat dibakar tanpa L-Carnitine. L-Carnitine juga bermanfaat dalam pengobatan mitral valve prolapse, angina, aritmia jantung, kardiomiopati, dan gagal jantung kongestif.

Kesimpulannya: Dah ada penyakit JANTUNG - Tak boleh ambil. Belum ada - sangat disarankan ambil utk prevention. Jangan tunggu lemak membalut jantung anda. Ia akan membuatkan ia berhenti berfungsi.

.

14. Pesakit gastrik boleh ambil?

Boleh. Tapi ambil selepas waktu makan dan ambik pada waktu lunch or dinner. Elak ambil pagi.

.

15. Bagaimana Qufast bertindak?

Anda boleh rujuk kepada khasiat setiap bahan di soalan No 1.

.

16. Dimanakah tempat simpanan yang paling sesuai untuk Qufast?

Di suhu bilik.

.

17. Penyakit kurang darah atau Anemia boleh ambik QUFAST ?

kalau anemia, depends on keadaan jantung dia. ada anemia yg slalu terketar dan degupan jantung slalu berdebar2. risau pembakaran kalori dgn QUFAST dia tambah berdebar nnt. klu anemia yg tak kronik sgt.. dan tiada masalah jantung ok jer ambik QUFAST .

.

18. QUFAST cirit birit tak?

Tak cirit-birit. Najis jadi lembut. Maksudnya kalau sebelum ni amek masa lama dalam toilet sebab najis tak konsisten kdg keras kdg lembut tapi selepas kunyah QUFAST , hajat dgn mudah tercapai.

 

Jom tukar cara pemakanan dan gaya hidup yang sihat.

PHOTOS
back to top ⤴